Musik Lembaran Pendidikan - Huruf lan Cathetan Bebarengan

Contoh gambar lembar musik Swan Lake Tema kanggo piano
Tema Swan Lake kanggo Piano - Huruf lan Cathetan bebarengan.

 

Sugeng rawuh ing Sheet Music Shop of 'Waca Musik Piano Saiki'


Halo saka Kent!

ReadPianoMusicNow.com (situs iki) minangka penawaran anyar saka Kent Smith saka "Piano With Kent" (R).  

Fokus utama 'Waca Musik Piano Saiki' yaiku ngilangi alangan kanggo sinau (utawa sinau maneh) babagan maca lembaran musik kanggo piano. 

Aku uga arep nggawa materi pendhidhikan lawas saka 'Piano With Kent,' sing biasane video babagan teori musik, komposisi, lan improvisasi!  

Saiki kita nambah konten pendidikan anyar lan eksklusif kanthi rutin! Iki kalebu eksklusif sandi sheet music karo huruf lan cathetan bebarengan, sing sampeyan deleng ing ngisor iki.

 

 

Nuduhake kabeh asil 9

Nuduhake kabeh asil 9