Fletë edukative muzikore – Letra dhe shënime së bashku

Shembull i imazhit të fletëve të muzikës me temë "Swan Lake" për piano
Tema e Liqenit të Mjellmave për Piano - Letrat dhe Notat së bashku.

 

Mirë se vini në dyqanin muzikor të 'Lexoni Muzikën e Pianos Tani'


Përshëndetje nga Kent!

ReadPianoMusicNow.com (kjo faqe) është një ofertë krejt e re nga Kent Smith i "Piano With Kent" (R).  

Fokusi kryesor i 'Read Piano Music Now' është eliminimi i pengesave për të mësuar (ose ri-mësuar) se si të lexoni fletët e muzikës për piano. 

Kam në plan të sjell edhe materialin tim të vjetër edukativ nga 'Piano With Kent', i cili është kryesisht video mbi teorinë e muzikës, kompozimin dhe improvizimin!  

Aktualisht po shtojmë përmbajtje të reja dhe ekskluzive edukative në baza të rregullta! Kjo përfshin ekskluzivitetin tim fletë muzikore me shkronja dhe nota së bashku, të cilat i shihni të renditura më poshtë.

 

 

Duke treguar të gjitha rezultatet 9

Duke treguar të gjitha rezultatet 9